Tehnične lastnosti

Velike zahteve po kvaliteti strojev GRIT se zrcalijo tudi pri brusih trakovih. Največjo pozornost posvečamo brusnim trakovom v Premium-kvaliteti, na področju zmogljivosti brušenja in presenetljive vzdržljivosti pri obdelavi kovin. Uporaba brusnih trakov GRIT je s tem postala zelo gospodarna. Uporaba Najboljše surovine in lastno konfekcioniranje poskrbijo za optimalno razmerje cena-zmogljivost.

GRIT brusno sredstvo Z
Splošni namen za brušenje in brušenje robov na jeklu in barvnih kovinah; ustreza najvišjim zahtevam. Razvito v sodelovanju s profesionalci, rezultat je brusno sredstvo z veliko obstojnostjo in zmogljivostjo brušenja, kakor tudi gospodarna uporaba. Močno tkanje iz poliestra, vezava z umetno smolo s cirkon-korundom.

GRIT brusno sredstvo R
Vrhunski brusni trak na tržišču. Omogoča občutno krajše čase obdelave in daljšo uporabnost in zmogljivost. Priporočljivo predvsem za obdelavo nerjavečih in visoko-legiranih jekel. Ekstra močno tkanje iz poliestra, vezava z umetno smolo s cirkon-korundom. Dodatni pokrivni sloj, namenjen hlajenju med postopkom brušenja.

GRIT brusno sredstvo A
Brusni trak z manjšo debelino zrna za fino brušenje kovin, za fino obdelavo. Odlični rezultati pri obdelavi površin. Močno bombažno tkanje, vezava z umetno smolo s korundom.

 

Prenesite datoteke